logo

Dinner@home / Live cooking

Wanneer u kiest voor een culinair genieten op een door u zelf gekozen locatie is altijd sprake van maatwerk. Natuurlijk zullen wij u met veel genoegen suggesties doen. Maar de uiteindelijke samenstelling en planning van de diverse gangen van uw diner of buffet en de wijze waarop deze worden geserveerd, geschiedt geheel in samenspraak met u als opdrachtgever. Zo kunt u de gerechten uit laten serveren, of uw gasten een keuze laten maken uit koude en/of warme gerechten. Ook een combinatie is mogelijk. Vooraf weet u dus precies waar u aan toe bent. Tijdens het diner heeft u nergens geen omkijken meer naar en hoeft u alleen maar te genieten van de gerechten en uw gasten! Wij werken uitsluitend met dagverse seizoensproducten. Daardoor bent u verzekerd van gerechten met de hoogste kwaliteit.

Het is duidelijk dat wij met onze wijn-spijs combinaties uitgaan van harmonie. Als wijn en spijs in harmonie zijn met elkaar ontstaat er een unieke smaakervaring. Incidenteel kiezen we ook wel eens voor contrast. Ineens iets heel anders, om gasten aangenaam te verrassen. Met passie, talent en originaliteit zoeken we altijd het beste samenspel van smaken. Daarbij kiezen we graag voor zorgvuldig geselecteerde wereldwijnen uit het huis Van Eyck wijnkelders. We luisteren graag naar uw voorkeur en doen u een passend wijnvoorstel.
 

Deel

Quote

Een geweldige keuken, gastronomische begeleidingen en een aantal -jeugdige-amateur koks waren de ingredi├źnten voor deze fantastische middag. Wij hebben niet alleen genoten van de sterwaardige gerechten maar ook van jullie hospitality!

Een prachtig concept voor zowel familiedinners als bedrijfsactiviteit.

Wat ons betreft volgend jaar weer!

Namens allen, Tom en Dianne

Contact

  • Tomakker 124
    5673 LJ Nuenen
  • 06 - 20445542
  • 06 - 53944473