logo

AAN TAFEL met Aldenhoven spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. AAN TAFEL met Aldenhoven behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.
Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt AAN TAFEL met Aldenhoven geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan AAN TAFEL met Aldenhoven geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van - of fouten of vertraging in - het verstrekken van informatie.
AAN TAFEL met Aldenhoven garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
AAN TAFEL met Aldenhoven aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.
Deel

Quote

Een geweldige keuken, gastronomische begeleidingen en een aantal -jeugdige-amateur koks waren de ingredi├źnten voor deze fantastische middag. Wij hebben niet alleen genoten van de sterwaardige gerechten maar ook van jullie hospitality!

Een prachtig concept voor zowel familiedinners als bedrijfsactiviteit.

Wat ons betreft volgend jaar weer!

Namens allen, Tom en Dianne

Contact

  • Tomakker 124
    5673 LJ Nuenen
  • 06 - 20445542
  • 06 - 53944473